Vi pitate, mi tražimo! Obavezno ispuniti sva polja, hvala!

BRICK | 4 OSOBE | 70M2

  • Brick dvosoban apartman u centru Zagreba
  • Brick dvosoban apartman u centru Zagreba

CIJENA NOĆENJA ZA 2 OSOBE

100 €
140 €
200 €

Informacije

Hebrangova ulica 5
4
2
1
70M²
1PM
10AM

Sadržaj

Internet
Klima uređaj
Kućni ljubimci (na upit)
Pegla
Perilica za rublje
Pušenje nije dozvoljeno
Sušilo za kosu

BRICK – DVOSOBAN APARTMAN  OD 70M2 ZA DNEVNI NAJAM ZA DO 4 OSOBE:

✔ Dnevnog boravka i dvije spavaće sobe s bračnim krevetima (180x200cm i 160×200)
✔ Kuhinje (pećnica, kuhalo za vodu, toster, hladnjak, zamrzivač i perilica za suđe)
✔ Kupaonica i odvojeni wc (tuš, 2 wc školjke, 2 umivaonika, sušilo za kosu i perilica/sušilica za rublje)
✔ Dodatni apartmani u blizini su: Lea (iza ugla), Toni (iza ugla)

LOKACIJA

Apartman Brick je dvosoban apartman za dnevni najam u centru grada Zagreba i nalazi se u Hebrangovoj ulici 5 na 2.katu bez lifta. U neposrednoj blizini parka Zrinjevac, udaljen četiri minute hoda od Trga bana Jelačića te pet minuta hoda od javne garaže ‘Petrinjska’ u Petrinjskoj ulici 59 (cjenik garaže). Parkiranje je moguće i u ulici po cijeni od 13,30€ na dan (24 sata). Subotom iza 15 sati i nedjeljom cijeli dan parkiranje na ulici je besplatno.

DOLAZAK

Vrijeme prijave (check in) u apartman je od 13:00 sati nadalje, ulazak je samostalan (self check in), gdje je unaprijed potrebno s domaćinom dogovoriti kako preuzeti ključ od apartmana. Pri dolasku u apartman potrebno je poslati podatke s osobne ili putovnice te upoznati se s ‘kućnim pravilima’. Za bilo kakve nejasnoće ili pitanja, molimo odmah javiti domaćinu.

ODLAZAK

Vrijeme odjave (check out) iz apartmana je do 10:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom izlaska potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti grijanje/klima uređaj, zaključati apartman, a ključeve ostaviti gdje je dogovoreno s domaćinom. Prije izlaska provjerite apartman, ukoliko je nastala šteta u apartmanu, potrebno je istu odmah prijaviti domaćinu. Smeće je potrebno razvrstati i baciti na odgovarajući način prema uputama, klikni za više!

Prijevoz

Za prijevoz od/do aerodroma možemo organizirati auto s vozačem po cijeni od 30 € (u jednom smjeru) ili kombi s vozačem po cijeni od 50 € (u jednom smjeru), potrebno se javiti domaćinu dan ranije.