Vi pitate, mi tražimo! Obavezno ispuniti sva polja, hvala!

TONI | 2 OSOBE | 35 M²

  • Jednosoban apartman
  • Jednosoban apartman

CIJENA NOĆENJA ZA 2 OSOBE

60 €
75 €
120 €

Informacije

Ulica Petra Preradovića 33
2
1
1
35M²
1PM
10AM

Sadržaj

Internet
Klima uređaj
Kućni ljubimci (na upit)
Pegla
Perilica za rublje
Pušenje nije dozvoljeno
Sušilo za kosu

TONI – Jednosoban apartman od 35m2 za do 2 osobe:

✔ Dnevnog boravka s kaučem i spavaće sobe s bračnim krevetom od 140x200cm
✔ Kuhinje (pećnica, kuhalo za vodu i hladnjak)
✔ Kupaonice (wc školjka, tuš kada, umivaonik, sušilo za kosu, perilica za rublje)
✔ Dodatni apartmani u blizini su: Lea (vrata do vrata), Agape 1 (ista ulica), Agape 2 (ista ulica) i Brick (iza ugla)

Lokacija

Apartman Toni je jednosoban apartman u centru grada Zagreba u Preradovićevoj ulici 33 na 2.katu. U neposrednoj blizini Botaničkog vrta i Cvjetnog trga, a svega 7 minute hoda do Trga bana Jelačića te 7 minuta hoda od javne garaže ‘Petrinjska’ u Petrinjskoj ulici 59 (cjenik garaže). Parkiranje je moguće i u ulici po cijeni od 13,30€ na dan (24 sata). Subotom iza 15 sati i nedjeljom cijeli dan parkiranje na ulici je besplatno.

Dolazak

Vrijeme prijave (check in) u apartman je od 13:00 sati nadalje, ulazak je samostalan (self check in), gdje je unaprijed potrebno s domaćinom dogovoriti kako preuzeti ključ od apartmana. Pri dolasku u apartman potrebno je poslati podatke s osobne ili putovnice te upoznati se s ‘kućnim pravilima’. Za bilo kakve nejasnoće ili pitanja, molimo odmah javiti domaćinu.

Odlazak

Vrijeme odjave (check out) iz apartmana je do 10:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom izlaska potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti grijanje/klima uređaj, zaključati apartman, a ključeve ostaviti gdje je dogovoreno s domaćinom. Prije izlaska provjerite apartman, ukoliko je nastala šteta u apartmanu, potrebno je istu odmah prijaviti domaćinu. Smeće je potrebno razvrstati i baciti na odgovarajući način prema uputama, klikni za više!

Prijevoz

Za prijevoz od/do aerodroma možemo organizirati auto s vozačem po cijeni od 30€ (u jednom smjeru) ili kombi s vozačem po cijeni od 50€ (u jednom smjeru), potrebno se javiti domaćinu dan ranije.