Vi pitate, mi tražimo! Obavezno ispuniti sva polja, hvala!

MALENA | 1-4 OSOBE | 40 M²

CIJENA NOĆENJA ZA 2 OSOBE

60 €
70 €
+10 €
120 €

Informacije

Tomićeva 4
1+1+2
3
1
40M²
1PM
10AM

Sadržaj

Air Conditioning
Hair dryer
Internet
Ironing
Pets (on request)
Smoking not allowed

Malena – studio apartman od 40m2 i za do 4 osobe:

✔ Dnevnog boravka s jednostrukim krevetom (80x200cm) i kaučem
✔ Spavaće sobe na galeriji s dva jednostruka kreveta za dvije osobe (80x200cm)
✔ Druge galerije predviđene kao prostor za prtljagu
✔ Kuhinje (ploča za kuhanje, hladnjak, mikrovalna, perilica suđa)
✔ Kupaonice (wc školjka, tuš kada, umivaonik i sušilo za kosu)
✔ Dodatni apartmani u blizini su: City 1 i City 2
Komentari
naših dosadašnjih Airbnb gostiju

Lokacija

Apartman Malena je studio apartman s galerijom u centru grada Zagreba i nalazi se u Tomićevoj 4 na visokom prizemlju. U neposrednoj blizini  Cvjetnog trga i svega 3 minute hoda do Trga bana Jelačića te 7 minuta hoda do javne garaže ‘Tuškanac na adresi Tuškanac bb (cjenik garaže). Parkiranje u ulici nije moguće jer je ulica u pješačkoj zoni.

Dolazak

Vrijeme prijave (check in) u apartman je od 13:00 sati nadalje, ulazak je samostalan (self check in), gdje je unaprijed potrebno s domaćinom dogovoriti kako preuzeti ključ od apartmana. Pri dolasku u apartman potrebno je poslati podatke s osobne ili putovnice te upoznati se s ‘kućnim pravilima’. Za bilo kakve nejasnoće ili pitanja, molimo odmah javiti domaćinu.

Odlazak

Vrijeme odjave (check out) iz apartmana je do 10:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom izlaska potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti grijanje/klima uređaj, zaključati apartman, a ključeve ostaviti gdje je dogovoreno s domaćinom. Prije izlaska provjerite apartman, ukoliko je nastala šteta u apartmanu, potrebno je istu odmah prijaviti domaćinu. Smeće je potrebno razvrstati i baciti na odgovarajući način prema uputama, klikni za više!

Prijevoz / Izleti / Vodiči

Za prijevoz od/do aerodroma možemo organizirati auto s vozačem po cijeni od 25 € (u jednom smjeru) ili kombi s vozačem po cijeni od 40 € (u jednom smjeru), potrebno se javiti domaćinu dan ranije. Ako želite organizirati izlet oko Zagreba ili turističku turu po Hrvatskoj, javite se našim kolegama Marku i Igoru na www.hellocroatia.tours