Vi pitate, mi tražimo! Obavezno ispuniti sva polja, hvala!

AGAPE 1 | 1-4 OSOBA | 45 M²

CIJENA NOĆENJA ZA 2 OSOBE

50 €
60 €
+10 €
100 € (WEEKEND)

Informacije

Preradovićeva ulica 37
2+2
1+1
1
45M²
2PM
10AM

Sadržaj

Air Conditioning
Hair dryer
Internet
Smoking not allowed

JEDNOSOBAN APARTMAN AGAPE 1 PROSTIRE SE NA 45M2, IDEALAN JE ZA 1-4 OSOBE I SASTOJI SE OD:

✔ Spavaće sobe s bračnim krevetom od 160x200cm
✔ Dnevnog boravka i kuhinje ( štednjak,kuhalo za vodu, hladnjak, perilica za suđe, mikrovalna)
✔ Kupaonca (wc školjka, tuš kada, umivaonik, sušilo za kosu)
✔ Od tehničke opreme apartman sadrži kabelsku TV, Wi-Fi, A/C i sef
✔ U apartmanu se nalazi aparat za gašenje požara i kutija prve pomoći
✔ Apartman Agape 1 se nalazi u Preradovićevoj ulici, isto kao i apartman Agape 2 (isti kat, vrata do vrata), apartman Toni i apartman Lea

LOKACIJA

Apartman Agape 2 je jednosoban apartman u centru grada Zagreba u Preradovićevoj ulici 37 na 2.katu. U neposrednoj blizini Trga kralja Tomislava, parka Zrinjevac i Cvjetnog trga, a svega 7 minute hoda do Trga bana Jelačića te 6 minuta hoda od javne garaže ‘Petrinjska’ u Petrinjskoj ulici 59. Cijena ‘dnevne karte’ u garaži iznosi 55kn na dan (24sata). Parkiranje je moguće i u ulici po cijeni od 12kn/h (maksimalno 2 sata) ili dnevna karta u trajanju od 24 sata za 100kn (na automatima). Subotom (iza 15 sati) i nedjeljom je parkiranje na ulici besplatno.

DOLAZAK

Vrijeme prijave (check in) u apartman je od 13:00 sati nadalje uz dočekivanje domaćina ili mogućnost samostalnog ulaska (self check in), gdje je potrebno s domaćinom dogovoriti kako preuzeti ključ od apartmana. Pri dolasku u apartman potrebno je poslati podatke s osobne ili putovnice te upoznati se s ‘kućnim pravilima’. Za bilo kakve nejasnoće ili pitanja, molimo odmah javiti domaćinu.

ODLAZAK

Vrijeme odjave (check out) iz apartmana je do 10:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom izlaska potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti grijanje/klima uređaj, zaključati apartman, a ključeve ubaciti u poštanski sandučić. Prije izlaska provjerite apartman,  ukoliko je nastala šteta u apartmanu, potrebno je istu odmah prijaviti domaćinu. Gubitak ključa naplaćujemo 50€.

PRIJEVOZ / IZLETI / VODIČI

✔ Ako trebate prijevoz od/do aerodroma, mi možemo organizirati auto i vozača po cijeni od 150 kn (u jednom smjeru) ili vozača i kombi po cijeni od 200 kn (u jednom smjeru). Javite nam se na telefon +385 99 618 73 78 ili reservation@zagreb-center.com.
✔ Ako želite posjetiti Plitvička jezera ili organizirati planinarenje, trčanje ili vožnju biciklima po Hrvatskoj ili Vas zanima kako izgledaju aktivne turističke ture po Zagrebu, javite se našem kolegi Marku na www.activetours4u.com.