Vi pitate, mi tražimo! Obavezno ispuniti sva polja, hvala!

AGAPE 1 | 1-4 OSOBE | 45 M²

CIJENA NOĆENJA ZA 2 OSOBE

65 €
75 €
+10 €
130 €

Informacije

Preradovićeva ulica 37
2+2
1+1
1
45M²
2PM
10AM

Sadržaj

Air Conditioning
Hair dryer
Internet
Smoking not allowed

AGAPE 1 – JEDNOSOBAN APARTMAN OD 45M2 i  ZA do 4 OSOBE:

✔ Dnevnog boravka i spavaće sobe s bračnim krevetom od 160x200cm
✔ Kuhinje ( štednjak,kuhalo za vodu, hladnjak, perilica za suđe, mikrovalna)
✔ Kupaonce (wc školjka, tuš kada, umivaonik, sušilo za kosu)
✔ Dodatni apartmani u blizini su: Agape 2 (vrata do vrata), Lea (ista ulica), Toni (ista ulica) i Brick (iza ugla)

LOKACIJA

Apartman Agape 2 je jednosoban apartman u centru grada Zagreba u Preradovićevoj ulici 37 na 2.katu. U neposrednoj blizini Trga kralja Tomislava, parka Zrinjevac i Cvjetnog trga, a svega 7 minute hoda do Trga bana Jelačića te 6 minuta hoda od javne garaže ”Petrinjska” na adresi Petrinjska ulica 59 (cjenik garaže). Parkiranje je moguće i u ulici po cijeni od 13,30€ na dan (24 sata). Subotom iza 15 sati i nedjeljom cijeli dan parkiranje na ulici je besplatno.

DOLAZAK

Vrijeme prijave (check in) u apartman je od 13:00 sati nadalje, ulazak je samostalan (self check in), gdje je unaprijed potrebno s domaćinom dogovoriti kako preuzeti ključ od apartmana. Pri dolasku u apartman potrebno je poslati podatke s osobne ili putovnice te upoznati se s ‘kućnim pravilima’. Za bilo kakve nejasnoće ili pitanja, molimo odmah javiti domaćinu.

ODLAZAK

Vrijeme odjave (check out) iz apartmana je do 10:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom izlaska potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti grijanje/klima uređaj, zaključati apartman, a ključeve ostaviti gdje je dogovoreno s domaćinom. Prije izlaska provjerite apartman, ukoliko je nastala šteta u apartmanu, potrebno je istu odmah prijaviti domaćinu. Smeće je potrebno razvrstati i baciti na odgovarajući način prema uputama, klikni za više!

Prijevoz / Izleti / Vodiči

Za prijevoz od/do aerodroma možemo organizirati auto s vozačem po cijeni od 25 € (u jednom smjeru) ili kombi s vozačem po cijeni od 40 € (u jednom smjeru), potrebno se javiti domaćinu dan ranije. Ako želite organizirati izlet oko Zagreba ili turističku turu po Hrvatskoj, javite se našim kolegama Marku i Igoru na www.hellocroatia.tours