Vi pitate, mi tražimo! Obavezno ispuniti sva polja, hvala!

AGAPE 2 | 1-2 OSOBE | 30 M²

  • Apartman u centru Zagreba za dnevni najam / Agape 2
  • Apartman u centru Zagreba za dnevni najam / Agape 2
  • Apartman u centru Zagreba za dnevni najam / Agape 2
  • Apartman u centru Zagreba za dnevni najam / Agape 2

CIJENA NOĆENJA ZA 2 OSOBE

59 €
65 €
-
110 €

Informacije

Preradovićeva ulica 37
2
1
1
30M²
2PM
10AM

Sadržaj

Air Conditioning
Hair dryer
Internet
Smoking not allowed

AGAPE 2, JEDNOSOBAN APARTMAN U CENTRU ZAGREBA, 30M2, IDEALAN JE ZA 1-2 OSOBE I SASTOJI SE OD:

✔ Spavaće sobe s bračnim krevetom od 160x200cm
✔ Dnevnog boravka i kuhinje ( štednjak,kuhalo za vodu, hladnjak, perilica za suđe, mikrovalna)
✔ Kupaonca (wc školjka, tuš kada, umivaonik, sušilo za kosu)
✔ Od tehničke opreme apartman sadrži kabelsku TV, Wi-Fi, A/C i sef
✔ U apartmanu se nalazi aparat za gašenje požara i kutija prve pomoći
✔ Naši apartmani u blizini: Agape 1 (vrata do vrata), Lea (ista ulica), Toni (ista ulica) i Brick (iza ugla)

LOKACIJA

Apartman Agape 2 je jednosoban apartman u centru Zagreba u Preradovićevoj ulici 37 na 2.katu. U neposrednoj blizini Trga kralja Tomislava, parka Zrinjevac i Cvjetnog trga, a svega 7 minute hoda do Trga bana Jelačića te 6 minuta hoda od javne garaže ”Petrinjska” na adresi Petrinjska ulica 59. Cijena ‘dnevne karte’ u garaži iznosi 55kn na dan (24sata). Parkiranje je moguće i u ulici po cijeni od 12kn/h (maksimalno 2 sata) ili dnevna karta u trajanju od 24 sata za 100kn (na automatima). Subotom (iza 15 sati) i nedjeljom je parkiranje na ulici besplatno.

DOLAZAK

Vrijeme prijave (check in) u apartman je od 13:00 sati nadalje uz dočekivanje domaćina ili mogućnost samostalnog ulaska (self check in), gdje je potrebno s domaćinom dogovoriti kako preuzeti ključ od apartmana. Pri dolasku u apartman potrebno je poslati podatke s osobne ili putovnice te upoznati se s ‘kućnim pravilima’. Za bilo kakve nejasnoće ili pitanja, molimo odmah javiti domaćinu..

ODLAZAK

Vrijeme odjave (check out) iz apartmana je do 10:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Prilikom izlaska potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti grijanje/klima uređaj, zaključati apartman, a ključeve ubaciti u poštanski sandučić. Prije izlaska provjerite apartman,  ukoliko je nastala šteta u apartmanu, potrebno je istu odmah prijaviti domaćinu.

Prijevoz / Izleti / Vodiči

✔ Ako trebate prijevoz od/do aerodroma, možemo organizirati auto s vozačem po cijeni od 25 € (u jednom smjeru) ili kombi s vozačem po cijeni od 40 € (u jednom smjeru). Javite nam na +385 99 618 73 78 ili reservation@zagreb-center.com.
✔ Ako želite posjetiti Plitvička jezera, organizirati izlet po Hrvatskoj ili Vas zanimaju aktivne turističke ture po Zagrebu, javite se našim kolegama Marku i Igoru na www.activetours4u.com.